نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۰ به دلیل بحران همه گیری کرونا با یک سال تاخیر برگزار میشود. امتیاز برگزاری این نمایشگاه در دبی، در سال ۲۰۱۳ از سوی دفتر بین المللی نمایشگاهها تصویب شد و ساخت و ساز فضای نمایشگاهی آن از سال ۲۰۱۶ آغاز گردید.
اکسپو پس از تاریخچه ۱۷۰ ساله اش برای اولین بار در یک کشور عربی برگزار میگردد و در آن بیش از ۱۹۰ کشور و سازمانهای بین المللی شرکت خواهند کرد. این فضای نمایشگاهی در مساحتی بالغ بر ۴۴۰ هکتار طراحی شده است و پیش بینی میشود که بیش از ۲۵ میلیون بازدید کننده داشته باشد و از ۱ اکتبر ۲۰۲۱ تا ۳۱ مارس ۲۰۲۲ برپا خواهد بود.
اتریش با شعار Austria makes sense بسیار پررنگ در این نمایشگاه حضور خواهد داشت.
سازه پاویون اتریش برج هایی هستند که از فناوری قدیمیبادگیر ها بهره مند میباشند. ایده اصلی این سازه برای نشان دادن تواناییهای اتریش در حوزه علوم و فناوری به ویژه در فناوریهای مواد و مصالح، سازه، فیزیک ساختمان، محیط زیست، ارتباط انسان با فناوری، خلاقیت و دیجیتال سازی است.
فضای این پاویون طوری طراحی شده که همزمان به بیننده تصویری از تواناییهای گذشته و حال اتریش به ویژه در حوزه فناوری، فرهنگ و هنر را القا می نماید.
خانم شرامبوک وزیر اقتصاد و دیجیتال سازی اتریش، پاویون این کشور را کارت ویزیت زیرساخت ها، صنایع و تواناییهای اتریش نامیده است.
در کنار سازمانهای دولتی، شرکت های اتریشی نیز در این نمایشگاه حضور دارند. بسیاری از این شرکت ها در دبی و در دیگر شهرهای امارات متحده عربی دفتر نمایندگی داشته و یا حتی خط تولید و مراکز R&D دارند.
هارالد ماهرر ریاست اتاق اقتصادی فدرال اتریش حضور شرکت های اتریشی در این نمایشگاه را بسیار پررنگ می داند و تاکید کرده است که «ساخت اتریش» نامی خوش آوازه در این منطقه میباشد.
حوزههای فعالیت شرکت های اتریشی حاضر در نمایشگاه :
- شهرهای هوشمند و انرژی
- اقتصاد Circular
- حمل و نقل
- فرصت های دیجیتال
- آب و کشاورزی
- مواد هوشمند و مواد و مصالح نوین
- سلامت و علوم زیستی
- امنیت سایبری
شرکت های اتریشی میتوانند به طور رایگان غرفههایی را در اندازههای مختلف جهت ارائه خدمات و محصولات خود در اختیار بگیرند و صرفا باید هزینههای جانبی طراحی داخلی و مبلمان مورد نظر خود را متقبل شوند.همچنین پاویون اتریش از چهار بخش اصلی پذیرایی، معرفی و ارائه Presentation، ورکشاپ و سخنرانیهای موضوعی تشکیل شده است.
در بخشی از نمایشگاه که iLab نام دارد، همزمان با موضوعات اصلی مانند محیط زیست و استفاده بهینه و پایدار از منابع، حمل و نقل، آموزش، سامانههای الکترونیکی بانکی و مالی، زیرساخت های دیجیتال حوزه سلامت، روزانه ایدهها های نوین و نوآورانه استارتاپ های اتریشی در حوزههای گوناگون به منظور جذب سرمایه گذار معرفی و ارائه خواهد شد.
پروژهها و شرکت های شاخص شرکت کننده در نمایشگاه:
- PORR ‒ „Deep Tunnel Storm Water System“-Projekt
- Unger Stahlbau ‒ Architektonische Gestaltung der Eingangspavillons
- Holzbau mit Know-how
- Raintime ‒ Nebelanlagen
- Doka ‒ Baumethoden von morgen
- HELIOZ ‒ Best Practice im World EXPO 2020 Pavillon
- Skulptur von Thomas Medicus für den U-Bahnhof Expo 2020
مشروح گزارش در لینک زیر قابل مشاهده است: