پیام استفان شولتس سفیر اتریش

[vc_section css=”.vc_custom_1511863280116{margin-right: 0px !important;}”][vc_row css=”.vc_custom_1511760188896{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 30px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1510315051673{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1614686877962{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;}”]

– اتریش به همراه شرکای اروپایی خواستار گفتگو خصوصاً در زمان بروز تنش ها می باشند. به عنوان یک کشور بی طرف اتریش همیشه خواستار روابط دیپلماتیک و گفتگو بوده است و این همیشه تعهد ما بوده است.
اتریش افتخار میزبانی برجام JCPOA را داشته است. بنابر این کشور ما علاقمند به حفظ این توافق که توسط ایران و شورای امنیت سازمان ملل تایید شده و یک ابزار کلیدی برای جلوگیری از تکثیر سلاح های هسته ای و کمک به ثبات منطقه به شمار می رود، می باشد.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1511760340318{margin-top: 30px !important;margin-bottom: 15px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column width=”3/12″][/vc_column][vc_column width=”9/12″][vc_column_text]

– اتحادیه اروپا درآوریل سال 2016 باب همکاری هایی را گشود و در ژوئیه 2018 به راه حل های عملی برای عادی سازی تجارت و روابط اقتصادی با ایران گامهایی برداشته است . در کمیسیون مشترک برجام اولین بار Instex به عنوان سازوکاری عملیاتی برای مشکلات بانکی ارائه شد.
– همچنین 11 اقدام فهرست بندی شده است که اعضای اتحادیه اروپا پایبندی خود را به اجرای آنها اعلام کرده اند، گرچه اخیرا در خصوص اجرای آنها صحبت کمی شده است.
• برقراری و ارتقاء روابط اقتصادی و مستقل با ایران
• حفظ و برقراری مجاری مالی موثر با ایران
• ادامه صدور نفت و میعانات گازی، محصولات نفتی و پتروشیمی
• ادامه روابط حمل نقل دریایی ( شامل کشتیرانی و بیمه ) زمینی ، هوایی و راه آهن
• ارتقاء پوشش اعتباری صادرات
• حمایت روشن و موثر از فعالان اقتصادی که با ایران تجارت می کنند بخصوص شرکتهای کوچک و متوسط که به منزله ستون فقرات اقتصادی اروپا به شمار می روند.
• حمایت از فعالان اقتصادی در سرمایه گذاری و دیگر فعالیت های تجاری و مالی در داخل ایران و یا در ارتباط با ایران
• گردهم آوردن فعالان بخش خصوصی و دولتی شامل تقویت شوراهای بازرگانی
• حمایت های عملی جهت تجارت و سرمایه گذاری در ایران
• محافظت از شرکتها در برابر اثرات سوء تحریمهای آمریکا

– سهم کوچک اما استراتژیک اتریش در اجرای این راهکارها برای عادی سازی تجارت با ایران بر اساس یک استراتژی دوجانبه است.
– اتریش آماده همکاری با ایران در ساخت یک اقتصاد مبتنی بر محیط بالنده برای شرکتهای کوچک و متوسط با توجه به محورهای زیر می باشد:
1) سیستم های کارآموزی که جوانان را قادر می سازد تا کسب و کار خود را بسازند.
2) تقویت نوآوری در داخل ایران
3) به اشتراک گذاری تجربه اروپا در ایجاد محیط رقابت که کلید موفقیت بخش خصوصی اروپا است.

– ایران خود را از یک “جامعه تجاری” به “جامعه تولیدی” و از “مصرف کننده” به “تولید کننده” تبدیل می کند و دولت اتریش متعهد به کمک دراین تحول سیستماتیک با تمرکز بر ایجاد همکاری های بیشتر در زمینه توسعه ظرفیت و آموزش به عنوان نقاط ورود برای کسب و کار می باشد.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][/vc_section]

دبیرخانهمشاهده نوشته ها

Avatar for دبیرخانه

اتاق مشترک بازرگانی ایران و اتریش با هدف گسترش و تقویت پیوندهای بازرگانی، صنعتی و اقتصادی میان فعالان اقتصادی ایرانی و اتریشی و ارائه خدمات پشتیبانی و تسهیل و ترویج ارتباط میان دو کشور مشغول به فعالیت است تا یک سازمان پیشرو و ارزش‌آفرین را پایه‌گذاری و مدیریت کنیم.

دیدگاه ها غیر فعالند